måndag 1 juni 2015

Nedräkning

Ingenting går så långsamt som när man väntar, och jag har väldigt lätt för att bli otålig. När jag bestämt mig för något så vill jag att det ska ske direkt!

Men nu är juni här och det är bara två månader kvar till augusti och flytten!! Jag ska göra mitt allra bästa för att hålla mig lugn och njuta av den annalkande sommaren!4 kommentarer:

 1. Jag förstår mycket väl att det är svårt att vänta, i alla fall när man som i ditt fall väntar på "nått riktigt gott"!
  Vi, som är infödda Stockholmare, bodde mitt inne i stan ett antal - och det var ju kul få när man var ung och stan dessutom var trevlig - sen flyttade vi till en villa strax utanför och vilket himmelrike det var. Tyckte vi då!
  Men...allt ändras ju med tiden och när "himmelriket" började förändras så kom drömmen om riktiga bonnlandet. Och nu har vi bott här i 12 år och det är fortfarande vårt helt fantastiska himmelrike. Har inte en enda gång längtat tillbaka till storstan, vill faktiskt inte ens åka dit och hälsa på. Det är bara stressigt och skitigt samt gör att man redan efter en halvtimme uppträder som en äkta otrevlig Stockholmare i trafiken. Efter kört bil där i över 30 år så lär det nog aldrig gå ur en..... *fniss*
  KRAM och lycka till!
  Susie

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att ni hittat er plats! En lugnare och trevligare plats än Stockholm =)
  Även om det inte är så kul alltid, så är det ganska spännande hur minnen, platser, dofter och så vidare kan ta en tillbaka till "en gammal värld" igen. På gott och på ont!

  Själv är jag inte i Stockholm så ofta, men jag har ett minne av att köra där en sommar för många år sen. Jag var väldigt förvånad över vilket lugn och sån vänlighet det fanns i trafiken. Inte alls den stress som jag hört talas om!
  Det tog mig lite tid att komma på att de andra måste varit turister som jag själv, osäker på vart man ska köra och därför tar det lugnt och visar hänsyn ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår din längtan.Själv längtar jag efter den där annalkande du nämner.

  SvaraRadera
 4. Ja, lite värme behöver vi allt nu! =)

  SvaraRadera