fredag 26 juni 2015

Att flytta in den finaste delen av trädgården till kärnan i hemmet

Många människor tycks uppskatta att få dela med sig av de blommor de plockat i sin egen trädgård. Blommor som nyss slagit ut eller som fortfarande står i knopp, där den ena buketten överträffar den andra i blomsterprakt. Det ser så otroligt härligt ut på bilderna, och man kan nästan känna både lyckan och stoltheten!

När jag skulle till att rensa lite bland mina fådda daggkåpor (se tidigare inlägg) passade jag på att spara lite blommor. De var inte så praktfulla där alldeles ensamma, så när jag var och handlade köpte jag med lite blåklint för att få lite färg och höja känslan av egen trädgård.

Och det känns riktigt najs! Jag blir definitivt gladare av att se på dem!

Daggkåpa och blåklint
Denna goa känsla vill jag känna oftare, och gärna då med tillägg av egenodlad-stolthet. Så först ska jag odla och sen behöver jag; Vaser! Har fruktansvärt dåligt med vaser! Och nog behöver man flera olika sorter som kan passa lite olika blommor...Önskar alla en trevlig helg!!
Sheegwa

5 kommentarer:

 1. Tänk vad en liten blå skönhet kan åstadkomma. Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det enkla det fina =)
   Trevlig helg!!

   Radera
 2. Vilken söt och somrig bukett! Det hör till livets stora glädjeämnen att kunna plocka in buketter från den egna trädgården:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ser jag verkligen fram emot! =)

   Radera
 3. Bra kombo i vasen! Jag fyndar massor av härliga vaser på olika loppisar, både nya och gamla. de liksom bara fastnar i händerna.
  Ser att du inte har satt ut din adress. Om du mejlar mig på anette.brunsell@gmail.com har jag nåt mer att säga.
  Allt gott och kram
  Anette

  SvaraRadera