måndag 8 juni 2015

Trädgårdsritning, version 1

Jag har samlat så mycket idéer om hur vår kommande trädgård ska se ut, men har så svårt att förmedla till familjen. Så äntligen fick jag grepp om att rita ner mina tankar om de grundläggande funktioner jag tänkt på.

Trädgårdsritning, version 1

Jag trodde nog att maken skulle komma med tusen synpunkter direkt, och ifrågasätta. Men han kommenterade bara att där fanns ju det som vi pratat om. Och det känns ju bara såå skönt!

...Eller så var han inte alls sugen på att prata trädgård ikväll....

4 kommentarer:

 1. Det är bra att göra en ritning över vilken trädgård du vill ha. Vi tog oxå hjälp av en expert när vi 2009 anlade vår trädgård och vi blev helnöjda.
  Se blogginlägg:
  ( http://stevereflekterar.blogspot.se/2009/07/tradgardsprojektet-i-hamn.html )
  Vi hade t ex inte själva kommit på att anlägga grusgård uppe vid växthuset, gäststugan och grillplatsen. Lycka till med skissandet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt att ta hjälp av en expert! =)
   Jag tror det är bra att få bolla sina idéer med andra! Om inte expert så gärna någon med erfarenhet, som kan hjälpa till att lyfta fram för- och nackdelar. Och bubbla upp några nya idéer!

   Nu lät det ju som om ni hade koll på det mesta ni ville ha! Men härligt att ni fick lite positivt input som lyfte er planering! =)

   Tack, jag kommer allt skissa vidare! Och fler versioner lär hamna här på bloggen =D

   Radera
 2. Du är verkligen på gång med din trädgård och det allra roligaste är väl egentligen planeringsstadiet! Visionen liksom!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är ju det! =)
   På gott och ont, tycker nog de flesta omkring mig... hehehe
   Och det är otroligt roligt! Men nog ser jag fram emot peta ner lite plantor och se dem växa!

   Men sluta planera det gör jag nog aldrig ;-)

   Radera