lördag 30 maj 2015

Perfekt läsning

Min make, som uppfattat mitt nya intresse, kom hem med en ny tidning.

Allt om Trädgård - Nybörjarspecial

Den har gett mycket och bra information om vad man kan behöva tänka på när man, som jag, inte har så värst mycket kunskap om trädgård och dess skötsel!

Tack älskling!! <3


10 kommentarer:

 1. Det var snällt av din man och den är super bra. Om du tittar lite extra noga så kan se att jag har lite bilder i den också.
  Kul att du hittade till mig.
  Ha det skönt i det gröna.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag kika lite extra efter dig i tidningen också =)
   Tack, detsamma! /Sheegwa

   Radera
 2. Vad roligt att du tittade in hos mig! Ser att vi har samma dröm, drömmen om blommor och fjärilsfladder. Lycka till med hus och trädgård, vi gjorde samma flytt från staden till landet för många år sedan, och har inte ångrat det./ Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! =)
   Härligt att höra att ni inte ångrat er! Inte för att jag tror att vi gör det heller, men det kommer bli en stor omställning!
   /Sheegwa

   Radera
 3. Välkommen till bloggvärlden! Vilken härlig beskrivning under din profil. Ett råd på vägen: Var rädd om nässeltuvan. Den kan behövas till både det ena och det andra så småningom.
  Ska bli kul att följa er trädgård.
  Kul att du hittade till min blogg.
  Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! =)
   När jag började söka runt efter andra bloggare, tyckte jag så mycket var ouppdaterat. Men nu märker jag att trädgårdsbloggeriet lever! Härligt! Annars skulle jag känna mig alldeles ensam ;-)
   Vet du, jag blev nästan lite löjligt glad över nässeltuvan! Och den ska behållas! Har dock funderat på att flytta den. Vore det möjligt tror du??
   /Sheegwa

   Radera
 4. Uppmärksam make du har.Det är ett härligt äventyr ni går till mötes. Att bli med trädgård är en ynnest. Trädgårdsintresse har inget slut, men alltid en fortsättning. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Det har jag verkligen! =)
   Det ska bli spännande att utveckla mitt trädgårdsintresse, och det känns härligt att få dela det med andra!
   /Sheegwa

   Radera
 5. Vilken härlig höst du och din man går till mötes! Jag önskar er all lycka på er egna lilla plätt här på jorden. Vi hörs!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ännu känns det som en evighet tills vi får flytta in, men det ska bli väldigt roligt! Mer och mer längtar jag för varje blogginlägg jag läser och varje bild jag ser ger inspiration!
   /Sheegwa

   Radera