torsdag 29 oktober 2015

Utflykt

Åkte iväg på en liten utflykt med sonen idag. Det råkade blir till Sveriges första sluss, som ligger i Lilla Edet.

Skylten visar till Sveriges första sluss


Arbete pågår på slussen i Lilla Edet

Slussen, Lilla Edet





Försökte få en bild på sonen också, men han hade ingen lust att bli fotograferad så alla mina försök misslyckades!



Fick nöja mig med naturen på vägen...





4 kommentarer:

  1. Ser ut som en trevlig utflykt för er! Mina ungar vill inte heller vara med på bild så ofta, så din bild kändes bekant.
    Min lönar jag sådde var, Japansk rödlöken, Shirasawalönn, Finbladig japansk lönn,Klövwrlönn. När jag ändå sådde så hämtade jag frön från mina egna lönnar
    också....Strimlönn och Solfjäderlönn.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var skönt att komma ut en stund tillsammans. Men vi hade egentligen en plan att besöka konditoriet. Det visade sig att detta stängt redan i våras, men skyltarna satt kvar. Synd, för det såg så mysigt ut!
      Vad läckert med alla sorters lönnar. Jag är inte säker på att googlesökningen jag gjorde visade korrekta bilder, men olika lönnar visades i alla fall! Och de är läckra på sitt vis. Blir mest förtjust i de rödbladiga eller de som har ljust gröna blad så att de nästan är gula. Men det är väl för att de bryter av så fint om omgivningen. Hoppas verkligen att de tar sig hela gänget!!
      Ha det så gott!

      Radera
  2. Jag förstår sonen. Det var väl inte dåligt att han följde med! Stora bilden med någon bärbuske i framkant och vy över vattnet, jättefin. / Britt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han har min fulla förståelse också. Så därför har jag inte lagt upp någon bild där han faktiskt syns. Han har verkligen varit en klippa den här veckan han hälsat på! Både hjälp i trädgården och sällskap ute! Vi trivs bra tillsammans, och retas ganska mycket! =)
      Jag tycker också den bilden blev fin! Tror det är en liten al med sina kottar och hängen.

      Radera