tisdag 7 juli 2015

Fööör varma dagar

I vår lägenhet är det svårt att hålla temperaturen rimlig. På sommaren blir det en bastu hemma hos oss och ingen i familjen klarar värme särskilt bra.

Bild från google om att det är för varmt!
Mitt under de varmaste sommardagarna som vi ju haft passade familj och vänner på att besöka oss och det blev lite extra tid vid spisen, samt inne i Göteborg - hejandes på ett tävlande handbollslag.

Det är ju alltid kul när sånt här händer, men energin räckte inte riktigt till när värmen tog både både av min energi och mitt humör. Varken till mig eller till mina växter! Jag fick också några nya inköp från Tradera levererade, vilka blev stående ett par extra dagar med bara lite extra vatten som omhändertagande. Det tog dem hårt i värmen, men jag hoppas att det är bladen som gett upp och inte själva kärnan/roten. Får uppdatera om det en dag när jag fotat!

Screenprint från google om trädgårdsbloggar =)

Men först hoppas jag att detta svalare väder håller i sig, för idag har jag i alla fall orkat samla inspiration genom att läsa andras bloggar =)

6 kommentarer:

 1. Aldrig blir vi riktigt nöjda med vädret, för mycket eller för lite av nåt är det oftast..
  Du blev i a f bönhörd för nu är det onekligen svalare och som det blåser sen.
  Hoppas att dina nyförvärv klarar sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är jätteglad för vinden!! Solen får såklart gärna vara framme, men jag tycker det är härligt när luften rör på sig. Och framför allt att nätterna är svala!! Jag hoppas med!!!

   Radera
 2. Kul majsbild! I dag har det varit drägligt hos oss och arbetslusten har varit på topp.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den bra, bilden! =)
   Skönt att det är drägligt igen! Så även här!
   Det är svårt med sommaren för visst längtar även jag, men det är segt att inte klara värmen. Men förhoppningsvis blir allt bättre när vi kommer till huset. För denna lägenheten är inte ok vad gäller isolering mm.

   Radera
 3. 16-18° idag och det är ett väder precis i min smak. Nyper lite i skinnet om man är barärmad. Kul majsbild. Ska skicka den vidare vid tillfälle.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det låter alldeles utmärkt i mina öron! Lagom varmt! =)
   Roligt att dela sånt som jag själv tycker är roligt! Och att det sedan delas vidare. Svårt bara att ge cred till den som bör!
   Kram

   Radera